Punt divers

Fan millores al cementiri municipal de Molló

COMARQUES GIRONINES

S'han iniciat els treballs de millora del cementiri municipal de Molló (Ripollès). Els treballs que es van iniciar la setmana passada amb la tala dels arbres que hi havia dins del recinte. La grandària dels pins que hi havia feien perillar l'estabilitat del subsòl amb el perill de que això comporta per a l'edificació. Segons han informat fonts municipals davant de condicions meteorològiques adverses existia el perill que els arbres o les seves branques caiguessin al damunt dels nínxols i provoquessin danys majors. Les obres contempla també la construcció de nous nínxols perquè actualment n'hi ha dos per vendre.

Després de la tala de l'arbrat, que serà substituïda per jardinera bàsica i amb formacions vegetals baixes, es continuarà amb la construcció de dotze nínxols nous, que han de permetre donar servei de sepultura. Actualment, l'Ajuntament de Molló només disposa d'un parell de nínxols a la venda. També es referan els teulats dels nínxols existents, la capella i l'edifici d'entrada, i per finalitzar es pintarà la zona de l'entrada i la capella. Aquest projecte té un cost de 20.000 euros, dels quals la Diputació de Girona a través del Fons de Subvencions 2009 n'aporta 18.000, i la resta són de fons propis


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.