Punt divers

L'alcalde de Santa Maria de Corcó assumeix urbanisme i ERC l'àrea de salut en la remodelació de regidories

CATALUNYA CENTRAL

El nou regidor d'ERC a Santa Maria de Corcó (Osona), Ignasi Garolera, assumirà l'àrea de salut pública. Garolera ha accedit al consistori a partir de la renúncia de l'anterior regidor Josep Castells, que va deixar l'Ajuntament al·legant raons personals. L'alcalde, Josep Mas (CiU), que fins ara compartia la Regidoria d'urbanisme i habitatge amb Castells, assumirà aquesta regidoria de forma íntegra, segons han informat fonts municipals. El nou cartipàs allunya la possibilitat que ERC i Independents per Cantonigròs (IpC) abandonessin el govern que formaven amb CiU i optessin per fer un pacte amb Cabrerès i Progrés (CIP), que és el que el principal grup de l'oposició proposava a aquestes dues formacions.

Cabrerès i Progrés oferia aprofitant el relleu d'un dels dos regidors del grup d'ERC a la resta de formacions polítiques un pacte fins a finals del mandat argumentant la necessitat de donar un canvi de timó a l'Ajuntament, que des de les primeres eleccions de l'actual període democràtic ha estat sempre de CiU. Entre d'altres s'assegurava que no es desencallava la creació d'una unitat municipal descentralitzada al nucli de Cantonigròs o que la remuneració que percep l'alcalde no és l'ajustada al que marquen les recomanacions per a un poble d'aquestes dimensions.

Fa unes setmanes tant ERC com el regidor d'IpC van aparcar aquesta possibilitat. L'alcalde, Josep Mas, acaba de signar el decret de nova redistribució del cartipàs municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.