Punt divers

Ausàs diu que s'ha de millorar profundament el sistema d'avisos als Ajuntaments en cas d'emergències

ALT PIRINEU I ARAN

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha dit aquest divendres des d'Esterri d'Àneu, que s'ha de millorar profundament el sistema d'avisos en cas d'emergència perquè els Ajuntaments puguin prendre les mesures necessàries de manera ràpida i eficaç. Ausàs ha dit que avisar als Ajuntaments via fax està molt bé però ha recordat que els Ajuntaments petits estan tancats els cap de setmana i aquest avís s'haurà d'implementar amb enviar un mail personal a l'alcalde i una trucada de telèfon directa a l'alcalde. Ausàs ha dit que el Govern vetllarà perquè la part que correspon a les asseguradores, un 80% aproximadament, és compleixi i de forma ràpida.

Ausàs ha dit que mitjançant plans d'ocupació Medi Ambient haurà de retirar de manera ràpida la fusta dels boscos per no veure complicada la situació amb les pluges de primavera i Governació estarà al costat dels Ajuntaments per resoldre aquelles complicacions que puguin sorgir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.