Punt divers

La rehabilitació de l'antiga església de Corbera d'Ebre inclou una coberta transparent per evitar la degradació

TERRES DE L'EBRE

La tercera fase de les obres de rehabilitació de l'antiga església de Sant Pere de Corbera d'Ebre (Terra Alta) inclou la construcció d'una coberta lleugera i transparent, que tindrà la finalitat d'evitar la degradació de l'edifici. Les obres, que tenen un pressupost de 600.000 euros, tenen l'objectiu d'aturar la degradació de l'església i aconseguir les màximes garanties de seguretat per arranjar l'espai per a futures visites. El projecte pretén conservar l'edifici i les intervencions proposades pels arquitectes es faran a la cripta, el campanar, la nau, les cúpules i la coberta. El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha assistit a la presentació del projecte, que ha tingut lloc aquest dijous.

El conseller Ausàs també ha visitat el casal municipal i el poble vell de Corbera d'Ebre, un dels símbols més representatius dels tràgics efectes de la Batalla de l'Ebre i la Guerra Civil espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.