Punt divers

Inauguren la seu de la Gerència Territorial de l'Institut Català de la Salut a l'Alt Pirineu i Aran a Tremp

ALT PIRINEU I ARAN

La directora d'afers existencials de l'Institut Català de la Salut (ICS), Montse Figuera, ha inaugurat la nova seu de la Gerència Territorial de l'ICS Alt Pirineu i Aran a Tremp. Aquesta instal·lació, de 292 metres quadrats ha suposat un cost de 396.221 euros i vol oferir una millor qualitat de treball per als 19 professionals que duen a terme la gestió de l'atenció primària a l'Alt Pirineu. Des d'aquest servei es dóna suport als 300 professionals que l'ICS té repartits per les comarques del Pirineu apostant per l'estabilització dels professionals a la zona i donant suport a la tasca existencial que fan amb processos de recursos humans i suports administratius.

Des d'aquest punt també es treballa per aplicar polítiques que el Departament de Salut demana com és el cas de l'historial clínic compartit i informatitzat, e el desplegament de projectes d'innovació tecnològica com és la telemedicina. Montse Figuera ha explicat que es treballa en xarxa i que en aquesta zona fidelitzar els professionals és molt important i ha recordat els suplements de ruralitat que es donen als professionals mèdics que treballen a les zones del Pirineu.

Aquest servei ja existia a Tremp i el que s'ha fet ara estrenar unes noves dependències donada l'antiguitat de les existents. L'edifici vell, a toca de l'Hospital Comarcal del Pallars, s'adequarà per realitzar-hi el servei de diàlisi i traslladar-hi el servei d'emergències mèdiques que hi ha en aules prefabricades a l'Hospital Comarcal del Pallars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.