Punt divers

Tremp entrega el premi literari Vent de Port i presenta el llibre amb les obres guardonades

ALT PIRINEU I ARAN

A la Biblioteca pública Maria Barbal tindrà lloc aquest diumenge el lliurament del premi de contes Vent de Port en la seva 15a edició. S'aprofitarà l'avinentesa, com cada any, per presentar també el recull de contes que porta el mateix títol i les il·lustracions dels diferents artistes pallaresos que hi ha col·laborat. El conte guardonat aquest any és 'Lladre d'amor' de Manuel Arinyó. En aquesta convocatòria ha comptat amb 134 participants, dels quals gairebé 40% és la primera vegada que hi participen. Aquest premi està dotat amb 2.100 euros i la publicació del conte a càrrec de Pagès Editors. El premi es convoca des de 1994.

Pel que fa a la procedència, més de la meitat dels concursants són de l'àrea de Barcelona. Tot i així, hi ha hagut participants de les quatre províncies catalanes, així com també de les Illes Balears i el País Valencià. El jurat ha estat format per Ada Castells, Jordi Mir, Vicenç Llorca, Joan Carretero i Marta Rollan (guanyadora de l'edició anterior).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.