Punt divers

Els mossos continuen les investigacions per esbrinar la identitat del jove trobat mort a Aitona

PONENT

Els Mossos d'Esquadra encara continuen les investigacions per tal d'esbrinar la identitat del jove d'uns trenta anys que va ser trobat mort a Aitona (Segrià) el passat diumenge a primera hora de la tarda. Malgrat que el jutge que instrueix el cas ha decretat el secret de sumari i per tant no es poden revelar els resultats de l'autòpsia practicada al cadàver, que presentava un avançat estat de descomposició, alguns mitjans locals apunten que va rebre una brutal pallissa abans de morir. L'alcalde d'Aitona, Pau Blanco, va confirmar ahir dilluns que no es tracta de cap veí de la població perquè ningú ha denunciat cap desaparició. De moment, encara no s'ha practicat cap detenció relacionada amb el cas.

Recordem que el cadàver d'aquest jove d'uns trenta anys va ser localitzat diumenge a primera hora de la tarda per una persona que passejava en una zona boscosa propera a l'antic abocador d'Aitona. El mort no duia cap tipus de documentació a sobre i per tant encara no se l'ha pogut identificar ja que presentava un avançat estat de descomposició, circumstància que fa suposa que hauria mort fa una o dues setmanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.