Punt divers

PSC-Progrés de Coll de Nargó denuncia que l'alcalde i el tinent d'alcalde reben 'compensacions incompatibles'

ALT PIRINEU I ARAN

El grup de PSC-Progrés a l'Ajuntament de Coll de Nargó ha denunciat, a través d'un comunicat, la 'incompatibilitat' que suposen les retribucions que reben l'alcalde, Benito Fité, i el primer tinent d'alcalde, Rafael Ferre, en percebre un salari cadascun per a desenvolupar les tasques municipals amb dedicació parcial. Des del grup de l'oposició assenyalen que, a part, també reben compensacions econòmiques en concepte d'assistències als plenaris, 'les quals són incompatibles amb els salaris'. Segons Progrés, aquesta és una situació 'totalment irregular i contrària a la llei que cal corregir el més aviat possible'.

El grup a l'oposició a l'Ajuntament de Coll de Nargó, recorda que aquesta demanda 's'ha exposat en múltiples ocasions per part del grup de Progrés sense que s'hagin pres mesures al respecte'. En aquest sentit, el comunicat denuncia que 'tot i les múltiples compensacions del govern municipal alguns dels projectes més importants pel poble fa temps que estan aturats'.

Segons la portaveu del grup del PSC-Progrés, Pilar Aubet, 'en temps de crisi l'ajuntament no es pot permetre mantenir una situació del tot irregular i intolerable'. Aubet segueix afirmant que 'tot i les compensacions per dedicació de l'alcalde i el tinent d'alcalde lamentem que no s'abordin i es resolguin els projectes importants i que preocupen al poble. També cal garantir la igualtat de tots els veïns del municipi davant de l'ajuntament i evitar els continus greuges comparatius'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.