Punt divers

Els Mossos detenen tres persones a Vilada per un robatori amb força en grau de temptativa

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres a la nit tres persones com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc a Vilada (Berguedà). Els tres detinguts van forçar el pany de la porta d'un domicili en aquesta localitat berguedana i immediatament va saltar l'alarma de seguretat. Aquesta circumstància va fer desistir als tres lladres que van ser detinguts hores després a la zona del Molí del Cavaller, on estaven acampats.

Els detinguts, que han passat a disposició judicial aquest divendres, són Juan Antonio G.C., de 36 anys; Juan Antonio L.A. de 40 anys, i Marco L.R. de 24 anys. Tots tres veïns de l'Hospitalet de Llobregat.Inicialment, en el moment de la detenció, els tres haurien negat els fets. Posteriorment, però, amb l'escorcoll del vehicle que conduïen i la troballa de nombrosa quantitat d'eines de tot tipus, els tres detinguts van reconèixer els fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.