Punt divers

La renovació del pla 2000E per a la compra de cotxes augmenta el nombre de vendes a l'Autotardor' de Mollerussa

L'anunci per part del ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, d'ampliar amb 40 milions d'euros el pla 2000E per a la compra de vehicles, que permetrà vendre fins a 80.000 cotxes fins a finals d'any, i durant el 2010, ha afavorit un increment de vendes de cotxes seminous i usats a la fira 'Autotardor' de Mollerussa. El director de Fira de Mollerussa, Pere Gatnau, ha explicat que amb aquest ajut i l'increment d'expositors s'ha augmentat en un nombre significatiu les vendes de cotxes. La fira tenia en exposició prop de 200 vehicles de 18 expositors, cinc més que l'any passat. Gatnau ha explicat que l'any passat es van vendre 56 cotxes i que aquest any es preveu que la xifra sigui molt superior.

Els venedors dels concessionaris s'han mostrat satisfets de l'anunci del ministeri i han notat un augment de l'interès per part dels visitants que ja el primer dia van omplir el recinte firal, per on han passat unes 8000 persones durant tot el cap de setmana. El responsable de vehicles usats de Servisimó, Raül Díez, ha explicat que l'anunci de la renovació del Pla 2000E per a la compra de vehicles a despertat l'interès dels visitants que han mirat les característiques que havia de tenir el cotxe. Díez també ha explicat que amb el Pla vigent s'han aconseguit augmentar les vendes un 14% durant el darrer any i que ara que s'acabava tenien por que s'aturés la venda. Díez també ha explicat que des de les marques també s'ha previst seguir donant l'ajut per la compra de vehicles. Els diferents concessionaris de la fira coincideixen a dir que els visitants busquen vehicles compactes de gasoil de baixa cilindrada i poques emissions de CO2. A la fira, on també hi havia maquinaria industrial o agrària, s'hi podia trobar vehicles de totes les games, de menys de 2000 fins a 63.000 euros.El pavelló Urgell de Fira de Mollerussa, que recentment va resultar afectat del sostre per un incendi, es preveu que estigui a punt per la pròxima fira, 'Turisponent', dedicada al turisme, la gastronomia, l'oci i la cultura, que tindrà lloc entre els pròxims dies 13 a 15 de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.