Punt divers

La Bruixa d'Or de Sort registra les tradicionals cues de turistes que volen comprar loteria de Nadal

L'administració de loteria de la Bruixa d'Or està registrant aquests dies les tradicionals cues de turistes que aprofitant el cap de setmana i el pont de la Puríssima visiten el Pirineu i s'atansen a comprar uns dècims de loteria de Nadal. Al carrer la filera de gent que vol comprar loteria s'allarga fins a més de 200 metres però ningú no deixa escapar l'oportunitat de passar per la capital del Pallars Sobirà i comprar una mica de sort de cara al sorteig que tindrà lloc el proper 22 de desembre. Els hotels del municipi registren aquests dies una ocupació del 80%, en part gràcies a les nevades que han permès l'obertura d'estacions com Port Ainé.

La imatge dels turistes fent cua a l'administració de loteria de la Bruixa d'Or de Sort ja s'ha convertit en tota una tradició sobretot a mesura que s'atansa el dia del sorteig de la Loteria de Nadal, el 22 de desembre. Als turistes que aprofiten aquests dies de festa per fer una estada al Pirineu de Lleida no els importa fer hores de cua per tal de poder adquirir uns dècims de la famosa loteria de Sort que ha sortit premiada en moltes ocasions tot i que en els darrers anys no hi hagin caigut cap dels grans premis.Com és tradició també, els compradors de loteria no poden marxar de l'administració sense fregar els seus dècims pel nas o el pal de l'escombra de la bruixa que hi ha just a la porta del local. Diuen que aquesta acció és el que portarà la sort a la persona que ha comprat el dècim en qüestió.Per la seva part, els hotels de la capital del Pallars Sobirà registren aquests dies ocupacions del 80% de les seves places. La recepcionista de l'Hotel Pessets, Carolina Reches, explica que ha costat una mica que arribessin les reserves però al final, amb les trucades de darrera hora han aconseguit omplir l'hotel pel cap de setmana i mantenir-lo al 80% durant el pont de la Puríssima. En aquest sentit, Reches apunta que un dels factors claus a l'hora de confirmar les reserves ha estat la neu i que les estacions de la zona com Port Ainé o Espot Esquí hagin pogut obrir part de les instal·lacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.