Punt divers

Imputen un veí de Deltebre per simular un robatori de 300.000 euros en material de construcció

Els Mossos d'Esquadra han imputat un veí de Deltebre (Baix Ebre) per simular un robatori de 300.000 euros en material de construcció a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre). L'imputat, Alejandro C. C., de 51 anys i nacionalitat espanyola, va denunciar el 30 d'abril passat que li havien robat electrodomèstics, la fusteria, l'alumini i, fins i tot, el terra de parquet d'un edifici de 23 habitatges gairebé finalitzat del qual la seva empresa era encarregada. El 27 de maig van imputar-lo per una simulació de delicte. Els agents van localitzar diferents testimonis que manifestaven que durant un cap de setmana havien vist uns treballadors retirant tot aquest material, així que van sospitar que la denuncia fos falsa.

Els agents van prendre declaració als encarregats de subministrar material a Alejandro C. C. Llavors van poder esbrinar que el denunciant tenia diferents deutes amb els seus subministradors i que havien arribat a l'acord de retirar el material de l'obra que encara no havia estat abonat.Els Mossos va poder demostrar que el Alejandro C. C. en tot moment tenia coneixement de qui havia retirat el material. De fet ell havia estat present el dia de la retirada i havia estat fent un inventari de tots els objectes. Per aquest motiu van acusar-lo de cometre presumptament un delicte de simulació de delicte.Durant la seva declaració com a imputat, i davant dels nombrosos indicis presentats per la unitat d'investigació, aquest va confessar la seva falsa denuncia i que ho havia fet per justificar els seus deutes davant de l'entitat financera i de l'empresa promotora que s'encarregava de la construcció d'aquest habitatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.