Punt divers

El nucli de Castellbó segueix sense llum a conseqüència del temporal de neu

Els 91 habitants del nucli de Castellbó, al municipi de Montferrer i Castellbó (Alt Urgell), segueixen sense corrent elèctrica a causa de l'averia que ha patit la línia. La llum va marxar el diumenge a la nit, al poc d'estar nevant, comenta un veí. Al veïns de Castellbó ningú els ha informat de res, ni la companyia elèctrica ni l'ajuntament, tant sols l'alcalde pedani els va informar que es repararia el més aviat possible. Per Cal Buchaca, un dels restaurants més coneguts del poble, la falta de llum és un doble inconvenient, ja que no hi ha calefacció i perquè han d'anar molt en compte amb els productes que tenen a les neveres.

El fill de Cal Buchaca, Aleix, ha explicat que la llum va marxar sobre les tres de la matinada de diumenge i que poc a poc 'han tornat algunes fases'. Diu que dimarts a la tarda els van donar un fase, però que era molt poca la corrent i que només funcionava algun llum. Aquest dimecres al matí, continuaven sense gens de corrent al poble. Aleix explica que fa dos dies que un helicòpter ressegueix la línia elèctrica buscant el punt en que el cable ha caigut.L'alcalde de Montferrer i Castellbó, Ramon Fierro, ha explicat que la companyia elèctrica treballa des de dimarts per a trobar l'avaria, però fins aquest dilluns al matí ha estat impossible localitzar el punt avariat. Fierro ha dit que espera que a la tarda ja es puc normalitzar la situació a Castellbó.A més de Castellbó, el temporal de neu, va tallar el subministrament elèctric en altres municipis de la comarca com la Vansa i Fórnols, Organyà i Oliana, a hores d'ara tots aquest municipis ja disposen de llum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.