Punt divers

La filla del xinès mort apunyalat a Balaguer trenca a plorar quan explica com va morir el seu pare

Els fills i la dona de l'amo del restaurant xinés Ni Hao de Balaguer, Lin, que va morir el 28 de juny del 2008, presumptament apunyalat per l'acusat, Miao You Long, han declarat aquest dilluns a la tarda a l'Audiència de Lleida. La filla, que no ha pogut aguantar les llàgrimes cap a la meitat de la declaració, ha dit que la nit del 28 de juny ella, que estava al menjador, va sentir uns cops a la cuina i que, en arribar, es va trobar el seu pare amb la mà al coll, plena de sang; el cuiner en cap que volia fugir i l'acusat que tenia un ganivet de grans dimensions a la mà i amb el qual amenaçava el seu pare. La filla ha explicat que, tot i les seves súpliques, l'acusat no va deixar d'atacar el seu pare.

Segons el fill de la víctima, que es trobava al menjador, en sentir uns cops a la cuina a dos quarts de nou de la nit, hi va entrar i mentre el seu cosí agafava per darrere l'acusat, ell el va colpejar amb una cadira. El cuiner en cap, però, que es trobava a la cuina, ha declarat que no va sentir cap cop ni cap discussió i que, va ser quan es va girar per dur uns plats cap a fora, que va veure l'amo amb sang al coll i l'acusat aixecant un ganivet.Els fills han coincidit, en les seves declaracions, en assegurar que l'acusat va dir, mentre apunyalava la víctima, que 'l'únic que volia era matar el seu pare'. També han coincidit en què ni ells ni el cuiner en cap van veure en cap moment que l'acusat prengués cap medicament, tal com ell ha assegurat en la seva declaració d'aquest dilluns al matí. L'advocat defensor ha fet referència a aquest detall per argumentar que quan van passar els fets, l'acusat tenia les facultats mentals alterades i que s'estava medicant, sota el control d'un psiquiatre.La dona de la víctima, que tampoc ha pogut aguantar les llàgrimes al final de la declaració i que ha preguntat a l'acusat, sense obtenir resposta, perquè va matar el seu marit, ha declarat que li va 'suplicar' a l'acusat que parés de colpejar el seu marit però que no va parar.Tots els testimonis que han declarat la tarda d'aquest dilluns han coincidit en afirmar que l'acusat no es va comportar de manera estranya durant els dos dies que va conviure amb ells al restaurant i que no es va discutir amb ningú, ni tan sols amb la víctima.Aquest dimarts al matí està previst que declarin els pèrits i a la tarda es faran les al·legacions finals. La sentència es podria saber, doncs, aquest dimecres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.