Punt divers

Unió Democràtica denuncia la 'poca sensibilitat' dels socialistes envers l'Anoia

El secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha afirmat que el PSC té 'poca sensibilitat' en relació a la comarca de l'Anoia. Segons Pelegrí, CiU ha presentat diverses esmenes al Congrés de Diputats defensant una sèrie d'infraestructures i equipaments per a la comarca de l'Anoia, i el Partit Socialista 'sistemàticament' les han votat 'en contra'. Amb aquestes accions, Pelegrí creu que els socialistes estan 'impedint' que la comarca es desenvolupi amb 'normalitat'. El secretari general d'Unió també ha volgut reconèixer la feina feta per Xavier Boquete al Consell Comarcal de l'Anoia, que va deixar el càrrec la setmana passada.

Pelegrí ha fet referència als casos de corrupció que últimament afecten al país i ha afirmat que no es pot deixar que hi hagi una 'merma' de la moral pública per la 'situació actual'. UDC ha denunciat també la 'manca' de lideratge del govern de la Generalitat i ha afirmat que és 'denunciable' la 'submissió' del govern a Madrid. Josep Maria Pelegrí ha fet una crítica al 'retard' en els pressupostos generals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.