Punt divers

Un incendi forestal prop de la via del tren a Vilajuïga obliga a tallar el trànsit ferroviari unes dues hores

Un incendi forestal prop de la via del tren al terme municipal de Vilajuïga (Alt Empordà) ha obligat aquest dimecres a tallar el trànsit ferroviari durant unes dues hores, segons la companyia Renfe. Tot i així, només un tren regional, que anava de Portbou a Bellvitge, ha resultat afectat. Ha hagut de quedar aturat a Llançà i ha patit un retard d'uns 30 minuts. L'incendi s'ha declarat al voltant de tres quarts de quatre prop de la via del tren i de la carretera GI-604, segons els Bombers de la Generalitat. El trànsit ferroviari ha quedat restablert minuts abans de les sis. Tot i la tramuntana que bufa avui a l'Empordà, el foc ha cremat poca superfície i les dotacions aèries ja s'han retirat.

La via s'ha tallat per mesures de seguretat i només ha quedat afectat un regional amb destí Bellvitge i procedent de Portbou. Fins al lloc de l'incendi, que continua actiu tot i que no es preveu que cremi molta superfície, s'hi han desplaçat deu dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i tres d'aèries, que ja s'han retirat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.