Punt divers

Detingut un home acusat de robar en dos habitatges de Sant Salvador de Guardiola en una mateixa nit

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de robar en dos habitatges de Sant Salvador de Guardiola (Bages) en una mateixa nit. D'una de les cases, els lladres es van endur un cotxe de gamma alta, que va ser localitzat pels Mossos a Barcelona. Un dispositiu de vigilància va permetre localitzar els autors quan es dirigien a buscar el vehicle estacionat en un carrer de la capital catalana. El detingut és Marian R., de 22 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, per dos robatoris amb força, en una mateixa nit, a l'interior de dos habitatges de Sant Salvador de Guardiola (Bages).

El jove, que va actuar de matinada juntament amb una segona persona, va aconseguir endur-se d'una de les cases un vehicle de gamma alta, que va ser recuperat poques hores després a Barcelona gràcies a un dispositiu de vigilància policial i que va permetre, al mateix temps, detenir un dels dos autors del robatori.Els dos robatoris amb força es van cometre el passat 16 de juliol. Els lladres van entrar als habitatges per una finestra, que van forçar. D'una casa, es van endur diners i un cotxe de gamma alta que es trobava al garatge; de l'altra, van aconseguir sostreure dues càmeres de fotos.A primera hora del matí, els propietaris van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que immediatament van iniciar la corresponent investigació. Es donava la circumstància que una de les dues cases ja havia estat objecte d'un altre robatori el 21 de maig passat i que, també en aquella ocasió, els lladres s'havien endut el mateix vehicle. Aleshores, el cotxe va ser recuperat per la Guàrdia Urbana de Barcelona al districte de Sant Martí. Davant d'aquest fet, els agents de la Unitat Territorial d'Investigació es van desplaçar el mateix dia a Barcelona amb la sospita que el vehicle pogués estar al mateix lloc. El cotxe, efectivament, va poder ser localitzat molt a prop d'on van ser localitzat fa dos mesos. Immediatament, es van muntar un dispositiu de vigilància i poques hores després els agents van veure com dos homes amb guants es dirigien cap al vehicle. Els agents es van identificar, moment en què els dos homes van començar a córrer. A partir d'aquí es va iniciar una persecució a peu per diversos carrers de Barcelona, en què els dos homes van fer cas omís repetidament a les indicacions dels agents. Durant la fugida, un dels presumptes lladres va començar a llençar objectes, concretament una gorra, un jersei, un tornavís, una palanca, uns guants i les claus del vehicle que presumptament havien robat. Finalment, els agents van aconseguir detenir un dels dos fugitius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.