Punt divers

Els taxistes del Pirineu demanen poder operar a les estacions de tren com ho fan als ports i aeroports

Els taxistes del Pirineu demanen que es regularitzi la situació i que puguin anar a recollir gent a les estacions de Renfe sense sentir-se perseguits. Francisco Latorre, president de l'Associació de Taxistes del Pirineu, diu que volen que la situació es regularitzi donat que als taxistes de Lleida els molesta que taxistes d'altres zones recullin gent a l'estació de l'AVE de Lleida i han amenaçat de demanar a la Guàrdia Urbana que multi aquells taxistes forans. Latorre explica que volen que la llei que hi ha per aeroports i ports s'apliqui també a les estacions de Renfe. Latorre afegeix que no volen anar a fer parada a les estacions i que només volen poder recollir clients sense por a ser multats.

Latorre argumenta que en el cas d'haver d'anar a recollir esquiadors a l'AVE per portar al Pirineu són els taxistes d'aquesta zona els que tenen els vehicles preparats. Latorre explica que és normal que si porten una família del Pirineu a l'estació de l'AVE quan torna de viatge siguin ells els que la van a recollir. Latorre comenta que taxis de fora també porten famílies al Pirineu de vacances i que troben del tot normal que sigui el mateix taxi de fora el que els reculli finalitzades les vacances.Latorre ha dit que aquesta proposta l'estan presentant als representants polítics del Pirineu per al mes de setembre fer-la arribar a Ports i Transports de la Generalitat. Aquesta petició la fan els taxistes de l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Val d'Aran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.