Punt divers

Impulsen un itinerari de natura entre Alcover i Mont-ral

La Diputació de Tarragona, a través de la Unitat de Medi Ambient del Servei d'Assistència Municipal i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcover (Alt Camp), ha redactat un projecte per crear un itinerari de senderisme entre els municipis d'Alcover i Mont-ral. Aquesta actuació té com a objectius revaloritzar el patrimoni hidràulic de la vall del riu Glorieta, restaurar antigues construccions de pedra, adequar un itinerari d'accés al futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades i crear un recurs per fomentar l'educació ambiental i el senderisme sostenible.

Aquest itinerari, anomenat 'Camí Natural del riu Glorieta', ja existeix, però la Diputació vol dur-hi a terme aquestes obres de millora, amb l'objectiu de beneficiar la població local i alhora potenciar l'activitat turística, la recuperació del patrimoni local i la gestió territorial.Aquest projecte, que detalla les obres, accions i instal·lacions necessàries, demostra, segons la Diputació, la seva voluntat d'impulsar actuacions de millora i sensibilització ambiental adreçades a 'crear una consciència per a la conservació del territori i el medi ambient'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.