Punt divers

Completen les obres la C-31 i la C-28 que milloren les connexions entre el Pallars Sobirà i la Val d'Aran

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha completat les obres de millora de la carretera C-31 i la C-28 al Pallars Sobirà que han comportat una inversió de 10,2 milions d'euros (MEUR). També s'han finalitzat els treballs a la carretera C-13 entre Sort i l'inici de la variant d'Esterri d'Àneu. L'actuació ha permès renovar el paviment en un tram de 30 quilòmetres i aplicar mesures d'integració urbana i paisatgística. El DPTOP ha finalitzat també la millora de dos trams de la carretera C-28 al seu pas per Alt Àneu i la construcció d'un edifici de suport a les tasques de vialitat hivernal. Totes les obres persegueixen millorar les connexions entre el Pallars Sobirà i la Val d'Aran.

Les obres de millora de la C-13 entre Sort i l'inici de la variant d'Esterri d'Àneu han comportat una inversió de 7,9 MEUR. A més de renovar el ferm, s'hi han millorat encreuaments i s'hi han fet actuacions per afavorir la integració urbana i urbanística de la carretera. En el marc de l'inici de la temporada d'esquí, el DPTOP ha finalitzat també els treballs de millora del ferm a la C-28, així com la construcció d'un edifici de suport a les tasques de vialitat hivernal. Aquestes obres han abastat dos trams d'aquesta via al terme d'Alt Àneu que sumen una longitud de 8,1 quilòmetres: un correspon a la variant dels Avets (2,1 quilòmetres) i l'altre, entre el refugi de la Mare de Déu de les Ares i el cap de Port de la Bonaigua, té 6 quilòmetres.Comunicacions Pallars Sobirà - Val d'AranEl DPTOP està desenvolupant un conjunt d'actuacions a la C-13 i la C-28 per tal d'afavorir les comunicacions entre el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. En aquest sentit, a finals de l'any passat van concloure les obres de la variant de València i Esterri d'Àneu i els treballs de condicionament entre Sorpe i Son, i entre la variant dels Avets i el refugi de la Mare de Déu de les Ares, que van suposar una inversió de 48,8 MEUR.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.