Punt divers

El PPC vol que comparegui al Parlament la vídua d'un dels bombers morts al foc d'Horta que ho ha demanat

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, i el portaveu dels populars a la comissió d'investigació de l'incendi d'Horta, Rafael Luna, han demanat aquest dimecres la compareixença en la comissió de Susana Puskas, vídua d'un dels bombers morts a l'incendi, Jordi Moré. El PPC atén així la petició de la mateixa Susana Puskas, que ha demanat comparèixer al Parlament perquè l'escoltin. Puskas creu que la tragèdia es podria haver evitat si s'hagués complert la llei. Considera que ningú vol assumir la responsabilitat de la tragèdia.

En declaracions al diari Segre, Puskas ha considerat que 'si s'hagués aplicat la llei, l'accident no s'hagués produït', i ha reclamat que el Parlament l'escolti. Fonts del PPC consultades per l'ACN han explicat que s'han posat en contacte amb la vídua de Jordi Moré en conèixer la seva reclamació, per oferir-li demanar al Parlament la seva compareixença.Els populars, d'acord amb Puskas, han registrat aquest dimecres la sol·licitud de compareixença i espera que la resta de grups s'hi afegeixin. 'És important que el Parlament escolti els ciutadans i més en aquest cas, que una de les víctimes així ho ha demanat, ha argumentat la portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, en un colmunicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.