Punt divers

Les empreses d'esports d'aventura del Sobirà preveuen superar les 330.000 activitats realitzades la temporada passada

El conveni entre les empreses d'esports d'aventura i les hidroelèctriques per garantir un cabal suficient d'aigua per practicar esports de riu està vigent des d'aquest dilluns fins al 15 d'octubre. Les empreses ja han començat a preparar-se de cara a Setmana Santa. Florido Dolcet, president de l'Associació d'Empreses, explica que les reserves hídriques fan preveure una excel·lent temporada i ha dit que preveuen superar les 330.000 activitats d'esports d'aventura que es van realitzar al Pallars Sobirà l'any passat. El Sobirà és un referent en aquest sector. El 50% de les activitats d'aventura que es fan a la demarcació de Lleida és fan al Pallars Sobirà.

Florido Dolcet ha destacat la importància del sector i ha dit que dóna feina a unes 300 persones. Pel que fa a la política de preus ha explicat que es mantindran els de la temporada passada i s'ha optat per millorar quant a qualitat i serveis. Entre aquests serveis destaquen els 600.000 euros que s'han invertit des de Política Territorial i el Consell Comarcal en la millora d'accessos, aparcaments i embarcadors en el tram de riu que transcorre des de Llavorsí fins a Sort.Pel que fa a les reserves de cara a Setmana Santa, Florido Dolcet ha dit que aquesta setmana s'han començat a animar atès que el fred que ha fet aquests dies ha fet retardar el canvi de xip de neu a esports de riu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.