Mor un home apunyalat a l'interior del seu vehicle, a prop de Seva

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas d'un home que va morir ahir a la matinada a causa de les ferides provocades per una arma blanca. L'home, que tenia 38 anys i era de nacionalitat estrangera, va ser localitzat encara viu poc abans de les tres de la matinada a dins del seu vehicle tot terreny, que estava estacionat a pocs metres de l'entrada de la carretera BV-5303 al nucli urbà de Seva (Osona). La víctima presentava diverses ferides d'arma blanca i estava en estat molt greu. Els Mossos van avisar de seguida els serveis sanitaris, que, tot i que van arribar a assistir l'home encara amb vida, no van poder fer res per evitar-ne la mort poc després.

El cas ha quedat a càrrec de la l'àrea territorial d'investigació de la regió policial central dels Mossos d'Esquadra, que ahir no van voler donar detalls sobre la investigació. Tot indica, però, que els agents estan intensificant les gestions per identificar i detenir una o més persones com a responsables de la mort de l'home, sobre el qual alguns veïns de Seva van explicar ahir que treballava de pintor a la població. D'altra banda, alguns veïns van assegurar que el cotxe de la víctima no presentava desperfectes importants. Tot i això, els Mossos van tallar la carretera fins a quarts de nou del matí per tal de poder analitzar bé el vehicle i el voltant, i buscar indicis que permetin identificar el responsable o els responsables dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.