Punt divers

Montilla i Saura es desplacen a Horta de Sant Joan

El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, es desplacen aquest dimarts a la tarda a Horta de Sant Joan (Terra Alta), on sis bombers han resultat ferits greus i molt greus durant les tasques d'extinció de l'incendi al Parc Natural dels Ports. Saura es trobava aquesta tarda a Madrid, en la reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat, en la qual s'ha oficialitzat l'acord per al traspàs de Rodalies de Renfe i s'ha tancat el traspàs de la Inspecció de Treball. El conseller d'Interior ha abandonat la trobada precipitadament per dirigir-se a Catalunya.

Com a conseqüència de l'incendi, dos bombers han resultat ferits d'extrema gravetat i quatre més de diversa consideració.El vent que aquest dimarts a la tarda bufa al Parc Natural dels Ports està dificultant les tasques de control de l'incendi que afecta la zona. Per terra, els Bombers compten amb una cinquantena de dotacions, i algunes de les dotacions aèries no s'han pogut enlairar. D'altra banda, la Direcció General de Protecció Civil ha activat a tres quarts de cinc de la tarda, la fase d'Emergència-1 del pla Infocat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.