Punt divers

El Tren dels Llacs oferirà tres nous paquets turístics als viatgers i incorpora el Mercat del Tren a la Pobla de Segur

El tren dels llacs arrancarà la temporada el proper dia 2 d'abril amb la novetat de dos noves propostes per als visitants. A la visita al conjunt modernista Casa Mauri s'hi incorpora el camí dels raiers i la visita a les botigues museu de Salàs del Pallars. Els viatgers també es trobaran amb la novetat del Mercat del Tren, que s'ubicarà a l'entorn de l'estació de la Pobla de Segur tots els dissabtes de l'any. Es vol donar a conèixer els productes agroalimetaris i artesanals de la zona. L'any 2009 van participar de l'oferta el Tren dels Llacs 3.740 persones, xifra que es pretén triplicar aquest 2010. També es treballa a nivell internacional per vincular el Tren dels Llacs amb l'aeroport d'Alguaire.

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Àngel Vidal, ha valorat molt positiva la creació dels nous paquets turístics. Àngel Vidal ha dit que s'han de potenciar molt més els espais de d'altres municipis que formen part del recorregut del tren com ara Tremp, Àger o Balaguer. Vidal ha explicat que es promocionaran més perquè els viatges puguin fer parades en el recorregut i no necessàriament arribar al final del viatge. Àngel Vidal també ha informat que es treballa a nivell internacional per tal de vincular la ruta del Tren dels Llacs amb els vols de l'Aeroport d'Alguaire. Vidal ha dit que es treballa amb mercat alemany per vendre avió i tren dels llacs i ha afegit que posteriorment es donarà a conèixer també a Milà i Paris per obrir una nova possibilitat als viatgers que arriben a Alguaire.Vidal ha explicat que el primer any es van centrar en el turisme nacional i que ara cal introduir-se al turisme internacional. 'Ara ens hem d'adreçar a aquest turisme potencial perquè vingui a visitar les nostres terres' ha afirmat Vidal. Vidal Vidal, director dels serveis territorials de Turisme, ha explicat que els paquets turístics que s'han creat combinen la cultura amb la gastronomia i el paisatge. Vidal Vidal ha valorat molt positivament els 3.740 viatgers de l'any passat i ha dit que aquest any s'espera triplicar la xifra coincidint amb l'ampliació de l'oferta. L'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, ha explicat que el Mercat del Tren, l'organitzen conjuntament l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants amb la voluntat de promocionar i dinamitzar el comerç local tot donant a conèixer els productes que es fan a la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.