Punt divers

Els Mossos han aconsellat en seguretat més de 2.000 motoristes a la Regió Central

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Central han repartit 1.500 tríptics informatius dins la campanya Premot, destinada a millorar entre els motoristes la seguretat en la circulació. Les carreteres BP-1101, al Bages, i la carretera de la Llosa del Cavall, al Solsonès, són els punts on agents del cos de seguretat han situat controls informatius entre el mes de març i aquest cap de setmana, quan culminarà la campanya informativa d'aquest any. D'aquesta manera, la campanya haurà arribat a més de 2.000 motoristes, dels quals molt pocs, només uns 150, han estat sancionats per infraccions diverses, moltes relacionades amb documentació. Els Mossos han fet aquest divendres un balanç positiu de la campanya.

L'objectiu de la campanya Premot, que es duu a terme a tot Catalunya, és reduir l'elevada accidentalitat que afecta els motoristes. Bàsicament es duu a terme en caps de setmana i en indrets on és habitual la circulació de motoristes, com la carretera d'accés a Montserrat, la BP-1101, o la de la Llosa del Cavall, al Solsonès. Aquestes dues carreteres s'han escollit no per registrar un alt índex d'accidentalitat, sinó perquè són vies molt utilitzades per motoristes, de manera que la informació es pot fer arribar a molts més conductors d'aquests vehicles. Segons ha explicat el cap de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central, l'inspector Toni Vilafranca, els agents que fan els controls distribueixen entre els motoristes uns tríptics amb consells de seguretat editats pel Servei Català de Trànsit. Es tracta, ha dit, de conscienciar aquests conductors que es pot disfrutar de la conducció d'una moto sense incomplir les normes i sense posar en perill la seguretat dels altres usuaris de les carreteres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.