Punt divers

Vint-i-set obres opten al 22è Premi de novel·la breu de Mollerussa que augmenta dotació i renova el jurat

Un total de 27 obres optaran enguany al 22è Premi de novel·la breu 'Ciutat de Mollerussa', dotat amb 5.000 euros i el veredicte del qual es donarà conèixer en un acte literari que es farà el divendres 9 d'abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. L'any passat només vuit originals van optar al premi que es va endur l'escriptor de Roquetes del Garraf, Juan Carlos Borrego, amb la seva primera novel·la 'Cafè amb sal'. Pel que fa a la participació d'aquesta 22a edició, la majoria dels originals procedeixen de diferents localitats de les quatre demarcacions catalanes tot i que també destaca la participació d'obres del País Valencià i de les Illes Balears.

L'ajuntament ha incrementat de la dotació de 4.000 a 5.000 euros per fer més atractiu el certamen. També s'ha renovat al jurat que enguany estarà format pels escriptors Pep Coll, Ramon Rubinat i Albert Villaró juntament amb  la directora de la biblioteca comarcal, Diana Solé. Aquest jurat està presidit per Josep Borrell, que és l'únic membre que es manté de l'antic comitè avaluador que estava format per Sebastià Serrano, Carme Vidal, Màrius Blàvia i Josep Maria Gasset, després que Josep Vallverdú deixés de formar-ne part ara fa dos anys. En el premi 'Ciutat de Mollerussa', a banda del guanyador, també s'atorgarà un accèssit dotat amb 1.000 euros per la segona obra millor valorada pel jurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.