Punt divers

L'alberg de Guàrdia de Tremp ajudarà a divulgar el Montsec entre els joves i dinamitzar el municipi

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, ha inaugurat aquest dijous les reformes de l'alberg de Guàrdia de Tremp, al Pallars Jussà. Es tracta d'una instal·lació oberta fa 6 anys i gestionada per la Fundació Pere Tarrés. L'alberg te una capacitat de 80 persones i anualment passen per aquesta instal·lació més de 5.000 persones. L'objectiu de l'alberg és ajudar a dinamitzar el municipi, de tant sols 180 persones, i donar a conèixer la zona del Montsec entre els més petits mitjançant activitats que s'organitzen des de l'alberg. Les obres de rehabilitació han suposat una inversió de 126.000 euros. Amb la posada en marxa de l'alberg, s'augmentarà l'oferta turística del Montsec.

Les obres de rehabilitació, que han durat tres mesos, han estat de millora dels serveis de seguretat, estètica i comoditat per als usuaris del centre. Miquel Pueyo ha dit que les obres coincideixen en un moment en què es fan un número important d'activitats per donar a conèixer la zona del Montsec tant pel que fa en l'àmbit de la natura, l'esport o la cultura. El delegat del Govern ha destacat la importància de la posada en funcionament d'instal·lacions com aquesta perquè els joves puguin conèixer el territori i en concret la zona del Montsec.L'alcalde del Castell de Mur, Josep Castells, ha aprofitat per reivindicar la millora d'altres serveis del municipi per poder oferir-los amb qualitat als turistes, com és la millora de la carretera del castell de Mur per tal que els autocars grans puguin arribar fins a la fortificació medieval  per visitar-la o l'arranjament de l'estació de tren abandonada de Cellers per a usos turístics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.