Punt divers

Els quatre bombers morts eren de la Regió d'Emergències de Lleida

Els quatre bombers morts aquest dimarts a la tarda mentre participaven en les tasques d'extinció de l'incendi al Parc Natural dels Ports, al terme municipal d'Horta de Sant Joan (Terra Alta), eren de la Regió Metropolitana de Lleida. Dos d'ells procedien de l'Alt Pirineu i els altres dos de Ponent, segons ha explicat el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo. Les quatre víctimes mortals eren membres experimentats del Grup Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF), bombers que estan al capdavant del grup en la lluita contra el foc i que han perdut la vida en veure's encerclats per les flames quan de sobte ha canviat la direcció del vent.

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, s'ha dirigit al Parc de Bombers de Lleida, on s'han viscut moments de molta tristor i desesperació, per interessar-se pels companys de les quatre víctimes i oferir-los l'ajuda de l'executiu català. Un dels dos ferits molt greus, amb un 70% de cremades al seu cos i que ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron, també pertany a la Regió d'Emergències de Lleida.D'altra banda, un grup de psicòlegs s'ha reunit amb les famílies per oferir-los el seu suport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.