Punt divers

Llum verda a una nova zona hotelera a Cunit

L'Ajuntament de Cunit dóna llum verda a l'inici de la tramitació d'una nova zona hotelera, un projecte molt esperat al municipi, segons fonts municipals. El complex, que inclou un hotel i una zona comercial, s'ubicarà al sector conegut com 'Cunit sud', a primera línia de costa. Aquest dijous s'aprova per plenari el plec de clàusules que regeixen les condicions de contractació, com ara que l'hotel haurà de ser, com a mínim, de 4 estrelles. L'Ajuntament ofereix dues opcions a les empreses interessades: comprar tota la propietat o adjudicar el dret de superfície per construir, explotar i gestionar el complex -per a un període de 50 anys. L'execució de les obres de construcció no podrà superar els 4 anys.

La contraprestació per la transmissió de la propietat de la finca s'ha fixat a un preu de 5,6 milions més IVA, i en cas d'adjudicació del dret de superfície de la finca, l'adjudicatari haurà d'abonar el preu de 3,9 milions més IVA. El solar, amb una superfície total fixada pel planejament de 5.525 m2, es troba a peu del passeig marítim, en un sector on predominen les zones verdes i els equipaments. L'estació de tren es troba a pocs metres, i el nucli antic està a tocar d'aquest sector.Al seu entorn, a més a més de l'estació de ferrocarril i la presència del passeig marítim, vindrà definit per la nova àrea comercial que ocuparà la franja de terreny que separarà el solar hoteler del passeig marítim, i de la construcció de nou blocs d'apartaments a la resta del sòl pendent d'urbanitzar.Davant la proximitat del solar amb el centre urbà de Cunit i la presència de l'estació de ferrocarril, l'Ajuntament de Cunit està convençut que la presència del nou hotel i la zona comercial, junt amb la construcció del mercat Les Oliveres, 'generaran un centre d'activitat econòmica que focalitzarà gran part de l'activitat turística i econòmica de la zona'. El solar pertany al sector urbanístic del polígon d'actuació PA 20. Té un sostre total de 10.949 m2 que es poden distribuir segons la volumetria específica desitjada, sense cap més restricció que el sostre total i una alçada de planta baixa i 6 plantes dins del perímetre regulador determinat. Just l'estiu passat obria portes el primer hotel de 4 estrelles de Cunit, amb 32 habitacions tipus suite.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.