Punt divers

El PSC a Sant Salvador de Guardiola perd la majoria de militants per la 'imposició' d'un nou candidat

L'agrupació del PSC a Sant Salvador de Guardiola (Bages) ha perdut 17 dels seus 22 militants, que han decidit donar-se de baixa perquè consideren que s'ha 'imposat' l'actual alcalde de la localitat, Albert Miralda -ara independent-, com a nou candidat dels socialistes a les municipals del 2011. Així ho ha explicat a l'ACN l'exprimer secretari del PSC a aquest municipi del Bages, Carlos Bécares, que ha denunciat que la federació del Bages, el Berguedà i el Solsonès del PSC ha decidit situar com a cap de llista 'un senyor que té causes pendents per un delicte urbanístic al jutjat, admès a tràmit per un jutge'. Bécares no descarta que tres militants més es donin de baixa en les pròximes hores.

L'exprimer secretari del PSC a Sant Salvador de Guardiola ha denunciat que la federació del Bages, el Berguedà i el Solsonès dels socialistes catalans ha 'imposat' l'actual alcalde, de Gent pel Canvi (GpC), com a nou cap de llista del partit per a les eleccions del 2011. Una decisió que, segons ha explicat, no ha agradat als militants d'aquesta agrupació.Segons Bécares, del total de 22 militants, 17 ja han presentat la seva baixa i tres més ho podrien fer en les pròximes hores. Bécares ha lamentat que es decideixi situar com a cap de llista una persona que té 'denuncies per un delicte urbanístic acceptades a tràmit per un jutge' que tindrien a veure amb una masia situada en una finca rústica del municipi on s'haurien fet actuacions presumptament irregulars.Miralda és actualment alcalde per un partit independent, però en el passat també havia estat regidor de CiU.De fet, Sant Salvador de Guardiola és un municipi que no està exempt de conflictes polítics en diversos partits. El govern municipal penja d'un fil des de fa mesos per la renúncia de dos regidors, que han passat al grup mixt i que han deixat l'equip de govern -format per Gent pel Canvi i ERC- amb només quatre dels onze regidors que integren el consistori. La crisi política també va arribar a CiU, on un dels seus regidors també va passar al grup mixt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.