Punt divers

Sant Guim de Freixenet reparteix 30.000 ous gratuïts a la fira dedicada a aquest producte

Sant Guim de Freixenet (Segarra) ha acollit aquest diumenge la tretzena edició de la Fira de l'Ou, que ha omplert la població amb un centenar de parades de productes tradicionals, i una exposició del món agrícola on s'hi podien veure diferents tipus d'ous. Durant tot el dia els visitants han pogut emportar-se gratuïtament fins a 30.000 ous de la zona, en paquets de mitja dotzena. D'aquesta manera, la població de la Segarra rendeix homenatge un any més a un dels productes que més benefici econòmic ha aportat a la població. El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el periodista Xavier Grasset han inaugurat la festa trencant un ou gegant de xocolata.

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha visitat els diferents estands, acompanyat del periodista Xavier Grasset, i l'alcalde del municipi, Pere Solé. Gilabert ha afirmat que la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet 'és un exemple del tipus de fires que la institució provincial defensa, ja que es tracta d'una fira especialitzada'. Gilabert ha afegit que 'amb la situació de crisi econòmica que es viu actualment els valors artesans guanyen importància i fires com aquesta, que estan fortament relacionades amb el sector primari, es consoliden encara més'. Entre els actes, l'alcalde de Sant Guim de Freixenet, Pere Solé, ha lliurat els 'Ous de Plata' al periodista Xavier Grasset, com a reconeixement al seu esforç i treball en el món del periodisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.