Punt divers

Quatre persones encaputxades assalten una oficina bancària a Gimenells

Quatre encaputxats van assaltar la matinada de divendres a dissabte l'oficina d'Ibercaja a Gimenells (Segrià) i van emportar-se diversos centenars d'euros. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ACN, els fets van tenir lloc a les tres de la matinada. Els lladres haurien forçat la porta de la sucursal per accedir al caixer automàtic. Un cop a l'interior, l'haurien obert per la part posterior. Segons sembla, els atracadors haurien destrossat l'alarma de l'oficina abans que emetés el so que hauria despertat els veïns. Els lladres van escapar-se en un cotxe que els esperava als voltants del banc. Els mateixos veïns que van presenciar els fets van avisar la polícia, que no va poder intervenir.

Aquest és el segon robatori a un banc a les comarques de Ponent després de l'assalt frustrat a una entitat de Vilanova de Bellpuig el passat mes de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.