Punt divers

L'estació de Boí Taüll Resort ultima els preparatius per iniciar la temporada d'esquí aquest divendres

L'estació de Boí Taüll Resort està ultimant els detalls per poder obrir aquest divendres la temporada d'esquí, coincidint amb el pont de la Puríssima. El director de l'estació, Joan Alabau, es mostra satisfet amb la 'bona qualitat' de la neu caiguda diumenge a la zona que, junt amb la davallada de temperatures permetrà l'obertura de l'estació per la Puríssima, en concret entre un 70 i un 80% de les seves instal·lacions. Tot i que l'estació ja està a punt per estrenar la temporada blanca, operaris i maquines treballen perquè els usuaris puguin iniciar la pràctica de l'esquí. A més de Boí, al Pirineu de Lleida de moment també han anunciat la seva obertura divendres Port del Compte i Baqueira Beret.

Joan Alabau ha explicat que les previsions que tenien una setmana enrere no feien preveure que arribés el fred 'tant de cop' i menys que arribés a nevar. Però complint-se les previsions meteorològiques, la neu caiguda diumenge a la zona amb gruixos d'uns 30 centímetres a més del fred que permet el funcionament dels canons per fabricar neu artificial, permetran l'obertura del complex hivernal, entre un 70 i un 80% de les instal·lacions, entre pistes i remuntadors, ha explicat Alabau.  Aquest dimarts han estat pocs els canons que l'estació ha fet funcionar durant el dia per la temperatura que hi havia tot i que quan no hi ha sol, la totalitat dels canons de Boí Taüll treballen al 100% per fabricar neu artificial. Boí Taüll Resort manté enguany els preus de l'any passat del forfet tot i que en temporada més baixa, l'estació aplicarà una rebaixa del 15% respecte la temporada passada. El responsable de l'estació lleidatana també ha destacat que en els darrers dies s'han animat les reserves d'allotjament de visitants les quals s'havien aturat la setmana passada per la bonança en el temps que feia que 'ningú es pensés que hi hauria neu pel pont'. El responsable de Boí Taüll ha xplicat que la gent espera a darrera hora per veure el percentatge de pistes obertes que tindrà l'estació abans de fer reserves. Alabau espera fregar o fins i tot arribar al 100% d'ocupació durant el pont ja que 'la gent té ganes de començar la temporada', ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.