Punt divers

Denuncien el capellà d'Horta de Sant Joan per haver retingut al seu vehicle una menor del municipi

Els pares de diverses alumnes de segon d'ESO d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) han interposat una denúncia contra el capellà del municipi, qui suposadament hauria retingut en contra de la seva voluntat una de les nenes dins del seu vehicle. Segons fonts consultades per l'ACN, els pares denunciants podrien ser tres i els fets haurien tingut lloc dissabte passat quan, després que el capellà i un grup de nois i noies del poble -tots ells menors- sopessin junts, el mossèn hauria convidat tres nenes a entrar al seu vehicle. Tot i que dues en van sortir, la tercera hauria estat retinguda i les dues menors s'haurien espantat i avisat els pares. El jutjat de Gandesa ja ha rebut la denúncia i estudiarà el cas.

Algunes fonts també han apuntat que hi podria haver un missatge de text que el capellà hauria enviat a la menor retinguda, en el qual el mossèn suposadament li demana 'que no expliqui a ningú el que va succeir'.Els Mossos d'Esquadra han confirmat que les diligències policials han estat traspassades al jutjat de Gandesa, que ara haurà d'analitzar el cas i decidir si continuar amb accions judicials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.