Punt divers

Impulsen una plataforma per promoure consultes per la independència al Pla d'Urgell

La Comissió 11 de setembre del Pla d'Urgell, formada pel Casal l'Arreu i l'Ateneu Popular de la Plana d'Urgell, ha anunciat la voluntat d'impulsar una plataforma que promogui consultes populars sobre la independència als diferents pobles d'aquesta comarca. La comissió començarà una ronda de contactes amb diferents entitats locals que estiguin interessades en dur a terme consultes als respectius pobles per tal de coordinar-les. Segons els impulsors de la iniciativa, la plataforma estarà oberta a totes les persones partidàries de la democràcia siguin de la tendència política que siguin.

Durant la celebració dijous passat de la marxa de torxes per la independència a la capital del Pla d'Urgell, Mollerussa, diverses entitats participants van expressar a la Comissió 11 de setembre, organitzadora de l'acte, la voluntat de sumar-se a la plataforma per promoure consultes per la independència a la comarca. Després de l'èxit en la celebració de la consulta popular d'Arenys de Munt, tant l'Ateneu Popular com el Casal l'Arreu animen a repetir l'experiència en municipis del Pla d'Urgell. Les Borges Blanques també es vol una consulta popular per la independènciaA les Borges Blanques, diverses entitats també han iniciat contactes per crear una plataforma que promogui una consulta popular. L'alcalde de la població, Miquel Àngel Estradé (ERC), també hi ha mostrat el seu suport.  


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.