Punt divers

Detenen dos homes en un control de trànsit a Castellbell i el Vilar amb més de 530 grams de cocaïna

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Castellbell i el Vilar (Bages) Jonathan F. J., de 21 anys, i Wilson Rafael P. S., de 27 anys, tots dos nascuts a la República Dominicana, amb nacionalitat espanyola i veïns de Manresa, que van ser sorpresos en un control de trànsit amb més de 530 grams de cocaïna. La detenció es va efectuar aquest dimecres, quan una dotació dels Mossos va aturar el vehicle en què viatjaven els dos detinguts en un control rutinari a la C-16, al terme de Castellbell i el Vilar. En l'escorcoll del vehicle, els agents van trobar sota el seient de l'acompanyant una bossa amb 531 grams de cocaïna preparada per vendre, que al mercat negre hauria tingut un valor de més de 31.500 euros.

Els dos ocupants del vehicle, que tenien antecedents per altres fets delictius, van ser detinguts per un delicte contra la salut pública. El mateix dia, i un cop obtinguda la corresponent autorització judicial, els Mossos van dur a terme un registre en els domicilis dels detinguts. En el de Wilson Rafael P. S., els agents van trobar 100 grams de cocaïna en roca, 13.000 euros en efectiu, dues bàscules, un ganivet de tall, plàstic per fer embolcalls, substància de tall i quatre telèfons mòbils. Els dos detinguts passaran aquest divendres a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.