Punt divers

Gilabert anuncia que la Diputació està treballant en una nova línia d'ajuts per als petits municipis

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha explicat que la corporació estudia la creació d'una nova línia d'ajuts per a inversions adreçada a petits municipis. Es tracta d'una proposta per a l'any 2010 en la que encara estan treballant i que segons Gilabert esperen poder fer pública el proper mes de setembre. Gilabert ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la visita institucional que ha fet aquest dijous a diferents municipis de les comarques de l'Alt Urgell, Solsonès i Berguedà. A la visita també ha assistit el diputat de Cooperació, Enric Colom.

El president de la Diputació de Lleida i el diputat Enric Colom han visitat aquest dijous La Vansa i Fórnols, on han estat rebuts pel seu alcalde, Josep Xavier Camps. Després d'una reunió de treball amb els membres del consistori, han visitat el Centre d'Informació i Turisme de la Vall de Vansa, Sorribes, Ossera, Cornellana i Fórnols.Posteriorment, s'han desplaçat fins a Josa i Tuixent, on han estat rebuts al consistori per l'alcaldessa M. Carme Valls, després d'una trobada de treball han visitat el Museu de les Trementinaires, l'església i les pistes d'esquí. El president de la Diputació ha destacat la riquesa paisatgística, patrimonial, cultural i d'artesania d'aquest territori. Posant de rellevància la importància del romànic de la zona amb rellevants esglésies i retaules. Gilabert ha assegurat que aquesta zona és una àrea 'estratègicament important i amb un gran potencial turístic que encara es pot desenvolupar més'. Per aquest motiu, ha afegit que la Diputació de Lleida continuarà col·laborant per augmentar aquesta potencialitat turística. La visita institucional ha continuat a la tarda a Gósol, on s'ha reunit amb l'alcalde Lluís Campmajó i altres membres del consistori. Després de la trobada han visitat el castell i el Museu Picasso. Finalment, han visitat La Coma i La Pedra, on Gilabert ha estat rebut per l'alcalde Marc Escarré i han visitat l'estació d'esquí Port del Comte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.