Punt divers

Els afectats a la Vall d'Àssua per l'avaria telefònica ja arriben a uns 600

La companyia Telefònica ha confirmat que l'avaria telefònica que afecta a la Vall d'Àssua des de la matinada del diumenge va ser conseqüència d'una forta turmenta elèctrica i un llamp que va caure a la central de Llessui. Responsables de la companyia han confirmat a l'alcalde de Sort, Agustí López, que l'avaria afecta unes 600 llars. La magnitud de l'avaria ha fet que no disposin a la demarcació de Lleida de les peces necessàries per reparar la central i s'hagin de portar de d'altres zones de Catalunya. López ha lamentat la manca d'informació que ha rebut l'Ajuntament i ha demanat celeritat en la reparació de l'avaria donat que hi ha moltes famílies sense aquest servei i establiments turístics.

Els pobles afectats per l'avaria són els de Llessui, Seurí, Bernui, Caregue, Sorre i Altron. L'alcalde de Sort, Agustí López, ha explicat que responsables de la companyia Telefònica li han comunicat que havia estat una avaria com a conseqüència de un fort llamp a la central de Llessui i una intensa turmenta elèctrica. Agustí López, ha dit que Telefònica li ha notificat que ja s'està treballant en solucionar el problema i li han dit que aquest mateix dilluns podria quedar solucionada l'avaria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.