Punt divers

El port de l'Ametlla de Mar ja rep vaixells turístics i xàrters al nou pantalà

El port de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) ja rep creuers turístics locals i xàrters al nou pantalà, que s'ha habilitat per rebre el tràfic de passatgers dels vaixells que naveguen per la Costa Daurada i pel Delta de l'Ebre. L'arribada de nous turistes a bord d'aquests vaixells ha de servir per impulsar l'activitat i ha de promoure el sector turístic del municipi i del seu entorn. El nou pantalà s'ha pavimentat amb materials adequats per a l'ambient marí i s'ha dotat dels serveis d'aigua i d'electricitat per als usuaris. La instal·lació pot acollir de tres a quatre vaixells, segons el tipus d'eslora. Aquesta actuació, executada per Ports de la Generalitat, ha suposat una inversió de 85.000 euros.

L'execució d'aquest projecte també ha permès al Govern continuar amb l'ordenació del front marítim de l'Ametlla de Mar. L'actuació duta a terme forma part del Pla d'Inversions 2009-2012 de Ports de la Generalitat.Al llarg del 2008, els ports de l'Ametlla de Mar, Deltebre (Baix Ebre) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià) van tenir un tràfic de 139.400 passatgers. Aquesta xifra representa el 37% del total de passatgers de creuers turístics locals que es van rebre en els ports gestionats per la Generalitat arreu del litoral català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.