Punt divers

La Diputació i l'Ajuntament del Pont de Bar negocien la cessió d'ús i gestió del castell de Bar

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha dit que la Diputació i l'Ajuntament del Pont de Bar (Alt Urgell) estan parlant de la cessió d'ús i gestió del castell de Bar, per tal de dinamitzar aquest patrimoni que està dins del municipi del Pont i és propietat de la Diputació. Això ha estat en el transcurs de la visita institucional que Gilabert ha fet aquest dilluns als municipis del Pont de Bar i Montellà i Martinet, en el seu recorregut per la comarca de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Gilabert ha dit també que com a diputació volen continuar col·laborant en les petites obres que té qualsevol municipi per mantenir l'equilibri al territori i la població d'aquests.

Gilabert ha explicat que la Diputació ha col·laborat en l'arranjament del camí d'Aristot i la portada d'aigües a Bar, juntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua i el Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Francesc Jordana, alcalde del Pont de Bar, ha rebut Gilabert i li ha mostrat el museu del vi de la localitat i els altres pobles agregats al municipi. Durant la reunió de treball que ha tingut lloc en el transcurs d'aquesta visita, Jordana ha posat al corrent del problemes municipals al representant de la diputació. Entre altres temes han tractat la pujada d'aigües a Bar i Toloriu i el manteniment dels nombrosos quilòmetres de carretera amb que compta el municipi. Fa més de 7 anys que cap persona de l'àmbit supramunicipal havia visitat Pont de Bar i Gilabert s'ha mostrat content de ser ell qui hagi trencat aquesta llarga absència de visites institucionals al municipi. En aquest sentit ha manifestat que creu que aquestes visites són una de les obligacions de la Diputació.Gilabert ha visitat també l'ajuntament de Montellà i Martinet, on acompanyat de l'alcalde, Josep Castells, ha visitat les obres de la plaça de Montellà. La visita ha acabat amb una sardinada popular a Montellà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.