Punt divers

L'Ajuntament de Mollerussa reestructura per segon cop aquest mandat les funcions de l'equip de govern municipal

L'Ajuntament de Mollerussa ha reestructurat per segon cop aquest mandat la composició del govern municipal. Així, la regidoria d'Educació deixarà de tenir a Mari Àngels Sarasa com a titular i passarà a mans d'Eduard Comalada, que conserva les competències de Coordinació d'Àrees, Règim intern i Cultura. Sarasa també deixa la regidoria d'Acció Social i Ciutadania i a partir d'ara se'n farà càrrec Marisa Monclús, que continuarà tenint Polítiques d'Igualtat i Joventut però deixarà Festes, regidoria de la qual es farà càrrec Andreu Morales, que la sumarà a la cartera d'Esports que ja encapçalava. Mari Àngels Sarasa, tot i deixar Educació i Acció Social i Ciutadania continuarà amb la regidoria de Salut.

Els nous canvis competencials modificaran el règim de dedicació i retribució dels regidors Maria Àngels Sarasa i Andreu Morales, però no la dels altres regidors afectats, Eduard Comalada, i Marisa Monclús que continuaran amb el mateix règim i retribució que fins ara tot i incrementar les seves competències.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.