Punt divers

Destinen 3,3 MEUR a l'eixamplament i millora de la carretera entre Manresa i El Pont de Vilomara

A mitjan de l'any que ve està previst que comencin les obres de millora de la carretera BV- 1225 entre Manresa i El Pont de Vilomara i Rocafort (Bages). Els treballs consistiran en l'eixamplament i l'eliminació dels revolts que hi ha entre la rotonda d'accés a l'autopista C-16 i el municipi. Un tram d'un quilòmetre i mig que registra una intensitat mitjana de 7.000 vehicles al dia i també el pas de vehicles pesants que accedeixen al polígon industrial. El director general de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Jordi Follia, ha presentat aquest dijous les obres que han de ser una realitat abans de l'estiu del 2011.

Les obres permetran eixamplar la calçada de manera que es passarà dels 7 metres d'amplada actuals als 9 que es preveuen amb les millores. Els dos carrils de circulació tindran 3,5 metres d'amplada cadascun i es formaran dos vorals d'un metre.El projecte també inclou la formació de dos quilòmetres de cunetes de formigó que seran transitables i la construcció de dos calaixos de 3,5 metres d'amplada i 2 d'alçada per formar nous passos d'aigua per sota la carretera.Les obres es completaran amb la renovació de la senyalització i la instal·lació de 120 metres de faldons de protecció per motoristes. Està previst que les obres comencin a mitjans de l'any que ve i tenen una durada prevista d'un any.Tant l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, com el d'El Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez, s'han felicitat per unes millores que han de facilitar la circulació i donar més seguretat, en paraules de l'alcalde de Manresa. Per la seva banda, Rodríguez ha dit que es tracta d'un dia 'històric'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.