Punt divers

Endesa inverteix 90.000 euros per ampliar la xarxa elèctrica de Manresa

Endesa a Catalunya ha posat recentment en servei a Manresa una nova línia elèctrica de mitja tensió amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei, potenciar i assegurar el desenvolupament de la capital de la comarca del Bages. Els treballs, que han suposat una inversió de 90.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, han consistit en l'estesa d'una nova línia de 25 kilowats des de la subestació de Manresa, ubicada a la carretera de Vic, el mercat elèctric de la qual presenta una elevada activitat industrial i domèstica que s'ha traduït en importants increments de la demanda elèctrica.

La nova infraestructura, que forma part del pla d'inversions de la companyia a la Catalunya central, s'ha construït amb els paràmetres de les últimes tecnologies que hi ha al mercat. D'aquesta manera, disposa de cabines d'estructura compacta. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.