Punt divers

Fira de Mollerussa encara el 2010 amb voluntat de fer la segona fase d'obres de remodelació dels pavellons firals

L'ens firal de la capital del Pla d'Urgell encara el 2010 amb la voluntat de començar a fer i finalitzar la segona fase d'obres de remodelació dels pavellons firals. Així ho ha explicat la presidenta de Fira de Mollerussa i alcaldessa de la ciutat, Teresa Ginestà, en el decurs del tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació. L'organisme tanca el 2009 amb unes xifres que s'aproximen als gairebé 600 expositors i 260.000 visitants estimats. Malgrat tot la crisi també s'ha fet sentir i enguany, dels onze certàmens previstos, un, la Fira Immollar, s'ha hagut de suspendre per manca d'expositors. L'any que ve ja no s'ha programat.

Després de portar a terme la primera fase de remodelació dels pavellons firals, que ha costat aproximadament un milió d'euros i s'ha finançat amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), Fira de Mollerussa té la vista posada per al 2010 en la realització de la segona fase que afectarà principalment a la zona de bar del pavelló i a la creació d'un ampli espai d'oficines. Així ho ha explicat Teresa Ginestà que també ha destacat la presentació d'un nou logotip de l'ens firal que destaca pels colors vermell i negre i que remarca la frase 'som la fira!'.Per la seva banda, el director de Fira de Mollerussa, Pere Gatnau, ha recordat que enguany s'ha hagut de suspendre una de les fires a causa de la crisi. Es tracta de la Fira Immollar, que precisament estava dedicada al sector immobiliari i de l'interiorisme, un dels més tocats per l'actual situació econòmica. Per l'any que ve doncs, els responsables de Fira de Mollerussa ja no han tornat a programar aquest certamen i per tant es manté amb deu el nombre de fires que organitza la capital del Pla d'Urgell.El pressupost per al 2010 arriba als 876.000 euros i la fira que s'emporta més partida pressupostària és la més veterana i la que ha donat nom a Mollerussa, és tracta de la 138a Fira de Sant Josep de Maquinària Agrícola, que tindrà 580.087 euros de pressupost.Els altres certàmens firals que se celebraran a Mollerussa són la 2a Fira de Salut i Vida, el 22è Autotrac, la 8a Fira de Col·leccionisme, el 2n Sportmotor, el 15è Expoclàssic, el 9è Concurs de Pintura Ràpida, la 12a Fira d'Antiguitats, el 16è Autotardor i el 2n Turisponent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.