Punt divers

La neu deixa més de 800 infants i joves sense col·legi al Camp de Tarragona i l'Ebre

Més de 800 alumnes del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre no han pogut assistir aquest dilluns a classe a causa dels problemes que ha provocat la neu a les carreteres. A diferència de la setmana passada, però, la neu ha afectat a menys comarques. Els municipis amb més problemes són els del Priorat, on aquest dilluns no ha sortit cap dels tretze autocars escolars. Fonts del Consell Comarcal del Priorat han explicat a l'ACN que són més de 300 els infants i joves que no han anat a l'escola, tot i que molts pares han optat per portar els seus fills amb el seu vehicle. La neu també ha provocat que uns 350 alumnes de la Terra Alta i més d'un centenar de la Conca de Barberà facin vacances forcades.

La majoria de rutes escolars de la Terra Alta també s'han anul·lat a causa de la males condicions que presentaven aquest matí les carreteres de la comarca. Això ha provocat que els 349 alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i de Batxillerat que normalment es desplacés al centre escolar amb autobús s'hagin hagut de quedar a casa. El nombre de joves afectats, però, augmenta si es tenen en compte aquells que tampoc han pogut esquivar la neu amb el vehicle privat. A la Conca de Barberà han estat cinc les rutes que no han pogut sortir, concretament, la única que es desplaça cap a Vilanova de Prades i les quatre de Santa Coloma de Queralt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.