Punt divers

La Guàrdia Civil decomissa a l'Ametlla de Mar 57,3 quilos de lluç pescat amb una mida inferior a la reglamentària

El Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil ha comissat aquest dimarts a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) 57,3 quilos de lluç que havia estat pescat amb una mida inferior a la reglamentària. La Guàrdia Civil va dur a terme aquesta actuació al port pesquer, on va fer una inspecció amb un inspector de pesca de la Generalitat. El lluç es va trobar presumptament abandonat a prop de les instal·lacions on es fa la subhasta de peix, sense que els agents poguessin esbrinar quina embarcació havia fet la captura, i estava dividit en dues partides de 12 i 38 quilos. En una segona inspecció, van decomissar 7,3 quilos també de lluç petit i van denunciar un veí de l'Ametlla de Mar per la captura.

Els agents van prendre una mostra del peix decomissat. La resta es va dur a cambres frigorífiques de la confraria de pescadors de l'Ametlla de Mar i serà donat per al seu consum al centre benèfic de la tercera edat Sant Miquel Arcàngel de Tortosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.