Punt divers

El col·lector de salmorres de Sallent quedarà reparat aquest dimecres

Operaris d'Aigües de Barcelona continuaven treballant aquest dimecres per reparar el col·lector de salmorres que es va trencar dimarts a la tarda i que va vessar novament a la zona humida de la Corbatera de Sallent (Bages). Fonts d'Aigües de Barcelona, l'empresa que gestiona el col·lector del qual és titular l'Agència Catalana de l'Aigua, han explicat que la reparació hauria d'estar enllestida aquest mateix dimecres. La fuita va provocar el vessament d'uns 280 metres cúbics de salmorra. Aquesta és la quarta vegada en deu mesos que es trenca el col·lector. L'alcalde de Sallent, Jordi Moltó, ha lamentat que s'hagi repetit l'incident i ha demanat 'mesures contundents' per tal de preservar la zona.

Aquest dimecres al matí encara es continuava recollint la salmorra amb camions cisterna que, posteriorment, es porta a les basses de les instal·lacions mineres. A més, també s'ha seguit excavant el terreny per tal de reparar la fuita.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.