Punt divers

Endesa reordenarà part de la xara elèctrica de Sort per reduir l'impacte visual i millorar el servei

La companyia Endesa i l'Ajuntament de Sort han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa reordenarà part de la xarxa elèctrica de mitja tensió del municipi amb l'objectiu de millorar la qualitat i de reduir l'impacte visual de les infraestructures. La companyia traslladarà una torre metàl·lica de la zona de Borda Paisan per tal de facilitar els accessos als vianants i garantir una millor visió del canal d'aigües braves. Els treballs possibilitaran reordenar les línies elèctriques d'aquesta àrea, fet que comportarà el tancament d'anell en explotació de mitja tensió i garantir el subministrament del municipi per més vies.

Aquesta millora tecnològica, que forma part del pla d'inversions de la companyia a les comarques dels Pirineus, suposa un reforç de les instal·lacions d'Endesa al territori i un increment de la qualitat i la continuïtat del servei elèctric als clients de Sort i de retruc a tota la comarcal del Pallars Sobirà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.