Punt divers

El PSC designa Àngel Villarte com a responsable de la gestora que governarà Tiurana

La Federació del PSC de les Comarques de Lleida ha designat Àngel Villarte com a responsable de la Junta gestora que governarà l'Ajuntament de Tiurana (Noguera) fins al final del mandat municipal. D'aquesta manera, el PSC supleix Antoni Armengol (PSC), que a finals d'octubre va renunciar per motius personals a l'alcaldia. El PSC ha nomenat el seu candidat després de la renúncia al càrrec d'una veïna de Palència, Yolanda Larren (PP), que encapçalava la segona llista més votada. En basar-se el municipi en un sistema de llistes obertes, amb la renúncia d'Armengol l'alcaldia corresponia a Larren però aquesta hi va renunciar.

Amb aquest nomenament es tanca el procés per cercar un relleu a l'alcaldia de Tiurana. A la vegada, el PSC dóna resposta a la petició del Departament de Governació instant al PSC, llista més votada a Tiurana en les darreres eleccions, a nomenar un substitut d'Armengol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.